winfakt.revom.com

professional

WinFakt! Professional - Meer dan alleen factureren.

Voorraadbeheer, beheer van leveranciers en export van gegevens, zijn de extra troeven in deze versie.

  • Facturatie met betalingsopvolging
  • Klantenbeheer
  • Artikelbeheer
  • Uitgebreide orderadministratie: offerte/bestelbon/leveringsbon/factuur/creditnota/bestek/herstelbon
  • Voorraadbeheer
  • Documenten in PDF-formaat verzenden via e-mail
  • Zeer duidelijke en uitgebreide online handleiding
  • 30 dagen servicepakket inbegrepen: helpdesk/hulp op afstand/updates

399,00 EUR exclusief BTW - éénmalige prijs - WinFakt! Professional bestellen

Uitgebreid pakket

Met WinFakt! Professional kiest u voor een uitgebreid pakket: indien u meer wenst dan WinFakt! Starter en/of u hebt groeiambities met uw bedrijf, dan moet u zeker WinFakt! Professional bekijken.

De essentie van facturatie

Met WinFakt! Professional kiest u voor makkelijk en stabiel factureren. U beheert uw klanten en u maakt duidelijke offerten, bestelbons, leveringsbons en facturen. U maakt direct een factuur of u maakt eerst een offerte die u vervolgens, zonder dat u de inhoud ervan opnieuw moet ingegeven, probleemloos omzet in een factuur. Het ligt voor de hand dat dezelfde eenvoudige werkwijze beschikbaar is om voor een offerte via bestelbon en leveringsbon de factuur op te maken. Via de standaard meegeleverde document lay-out kunt u op al deze documenten, als u dat wenst, uw eigen bedrijfslogo afdrukken.

Alle functies die u nodig heeft

U kunt artikels aanmaken van uw assortiment of diensten zodat uw offerte, factuur in enkele muisklikken klaar is. Verder duidt u aan als uw klant zijn factuur betaalt. Als de vervaldatum van de factuur verstreken is, krijgt u een visuele melding op scherm en kunt u een betalingsherinnering uitsturen.

Met module voorraadbeheer

In vergelijking met WinFakt! Starter kunt u met WinFakt! Professional uw voorraad beheren. U boekt de inkomende goederen en bij het opmaken van een factuur worden de uitgaande goederen automatisch uitgeboekt. Een inventaris kan dus op gelijk welk ogenblik correct en snel opgemaakt worden.

Service inbegrepen

U kunt gedurende 30 dagen na installatie gratis gebruik maken van het Service Abonnement. WinFakt! medewerkers kunnen ook, mits uw toestemming, inloggen op uw PC om u verder te begeleiden.

Doelgericht werken

Een gemotiveerde zelfstandige moet dankzij WinFakt! niet meer beginnen in Excel of Word. Begin vanaf dag één met een pakket dat uw administratie vereenvoudigt zoals het moet. Veel succes met uw zaak!

Vergelijkend overzicht

WinFakt! vergelijking

WinFakt! Professional: 399,00 EUR exclusief BTW

WinFakt! Professional nu bestellen

© 2018 REVOM bvbaProfessor Devochtstraat 72, B 2300 TurnhoutTel +32 (0)475 62 98 52E-mail: info@revom.comBTW BE0447.961.242 - RPR Turnhout Verkoopvoorwaarden/PrivacyStatement