winfakt.revom.com

starter

WinFakt! Starter - Gemakkelijk en stabiel factureren.

U beheert uw klanten en u maakt duidelijke facturen met uw eigen logo.

  • Facturatie met betalingsopvolging
  • Klantenbeheer
  • Artikelbeheer
  • Uitgebreide orderadministratie: offerte/bestelbon/leveringsbon/factuur/creditnota
  • Documenten in PDF-formaat verzenden via e-mail
  • Zeer duidelijke en uitgebreide online handleiding
  • 15 dagen servicepakket inbegrepen: helpdesk/hulp op afstand/updates

NU SLECHTS 169,00 EUR exclusief BTW - éénmalige prijs - WinFakt! Starter bestellen

De essentie van facturatie

Met WinFakt! Starter kiest u voor makkelijk en stabiel factureren. U beheert uw klanten en u maakt duidelijke offerten, bestelbons, leveringsbons en facturen. U maakt direct een factuur of u maakt eerst een offerte die u vervolgens, zonder dat u de inhoud ervan opnieuw moet ingegeven, probleemloos omzet in een factuur. Het ligt voor de hand dat dezelfde eenvoudige werkwijze beschikbaar is om voor een offerte via bestelbon en leveringsbon de factuur op te maken. Via de standaard meegeleverde document lay-out kunt u op al deze documenten, als u dat wenst, uw eigen bedrijfslogo afdrukken.

Alle functies die u nodig heeft

U kunt artikels aanmaken van uw assortiment of diensten zodat uw offerte, factuur in enkele muisklikken klaar is. Verder duidt u aan als uw klant zijn factuur betaalt. Als de vervaldatum van de factuur verstreken is, krijgt u een visuele melding op scherm en kunt u een betalingsherinnering uitsturen.

Budgetvriendelijke prijs

De prijs van het WinFakt! Starter is bewust uiterst laag gehouden. Zodoende kan iedereen genieten van de mogelijkheden van WinFakt! U bent net opgestart in bijberoep of u hebt weinig specifieke noden op het vlak van facturatie? Dan is dit pakket uiterst geschikt voor u. Wij zijn zeker dat dit makkelijk pakket u zal bevallen.

Service inbegrepen

U kunt gedurende 15 dagen na installatie gratis gebruik maken van het Service Abonnement. WinFakt! medewerkers kunnen ook, mits uw toestemming, inloggen op uw PC om u verder te begeleiden.

Doelgericht werken

Een gemotiveerde zelfstandige moet dankzij WinFakt! niet meer beginnen in Excel of Word. Begin vanaf dag één met een pakket dat uw administratie vereenvoudigt zoals het moet. Veel succes met uw zaak!

Vergelijkend overzicht

WinFakt! vergelijking

WinFakt! Starter: NU SLECHTS 169,00 EUR exclusief BTW

WinFakt! Starter nu bestellen

© 2018 REVOM bvbaProfessor Devochtstraat 72, B 2300 TurnhoutTel +32 (0)475 62 98 52E-mail: info@revom.comBTW BE0447.961.242 - RPR Turnhout Verkoopvoorwaarden/PrivacyStatement